Jordan Lukaku zadelt KRC Genk in extremis met zware kater op

Racing Genk is er niet in geslaagd om zich mathematisch te verzekeren van de vierde plaats in Play-off 1. Integendeel, de Limburgers gingen in extremis met 2-1 onderuit bij KV Oostende, dat volop meedoet voor een Europees ticket. Bekijk de samenvatting vanaf 23u op Sportwereld.be! De eerste kans van de match was voor de thuisploeg, maar Berrier zag zijn schot gepareerd door Bizot. Gaandeweg kwamen de bezoekers meer in de match en eisten ze meer de bal op. Toch was het opnieuw Berrier die de score kon openen, maar hij faalde met zijn linker.Genk bleef…

Lees verder op Het belang van Limburg: Jordan Lukaku zadelt KRC Genk in extremis met zware kater op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *