Wilmots mikt op de jeugd en… “Als ze in de fout gaan, neem ik de verantwoordelijkheid op mij”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Wilmots mikt op de jeugd en… “Als ze in de fout gaan, neem ik de verantwoordelijkheid op mij” Foto: © photonews 13 mei 2016 07:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Met Jordan Lukaku, Thomas Meunier en Bjrn Engels nam Marc Wilmots drie onervaren Rode Duivels op in zijn EK-kern. Het geloof van de bondscoach is groot in hen, hij draagt dan ook de volle verantwoordelijkheid. Dat zowel Meunier als Lukaku in de EK-selectie werden opgenomen, was toch enigszins verrassen. “Zowel Thomas als Jordan zijn offensieve backs. Als we met twee zessen spelen,…

Lees verder op Belgium Soccer: Wilmots mikt op de jeugd en… "Als ze in de fout gaan, neem ik de verantwoordelijkheid op mij"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer