Wilmots mikt op de jeugd en… “Als ze in de fout gaan, neem ik de verantwoordelijkheid op mij”

Wilmots mikt op de jeugd en… “Als ze in de fout gaan, neem ik de verantwoordelijkheid op mij” Foto: © photonews 13 mei 2016 07:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Met Jordan Lukaku, Thomas Meunier en Bjrn Engels nam Marc Wilmots drie onervaren Rode Duivels op in zijn EK-kern. Het geloof van de bondscoach is groot in hen, hij draagt dan ook de volle verantwoordelijkheid. Dat zowel Meunier als Lukaku in de EK-selectie werden opgenomen, was toch enigszins verrassen. “Zowel Thomas als Jordan zijn offensieve backs. Als we met twee zessen spelen,…

Lees verder op Belgium Soccer: Wilmots mikt op de jeugd en… "Als ze in de fout gaan, neem ik de verantwoordelijkheid op mij"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *