Voetbalicoon is nerveuze Hasi en Preud’homme beu: “Niet goed voor het imago van de club”

Voetbalicoon is nerveuze Hasi en Preudhomme beu: Niet goed voor het imago van de club Foto: © Photonews 13 mei 2016 11:48<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Paul Van Himst heeft als voetballer n als trainer heel wat watertjes doorzwommen. En de coryfee van Anderlecht heeft dan ook recht van spreken als hij kritiek heeft op de huidige coaches, die hij vaak nogal hard ziet molenwieken. “Ik heb Michel Preud’homme als trainer van de Rode Duivels nog goed gekend. Toen gaf hij nooit de indruk nerveus te zijn”, aldus Van Himst in Sport/Voetbalmagazine….

Lees verder op Belgium Soccer: Voetbalicoon is nerveuze Hasi en Preud’homme beu: “Niet goed voor het imago van de club”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *