Peter Maes over KV Oostende – Racing Genk

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Racing Genk is zaterdag quasi zeker van de vierde plaats als het minstens een punt pakt op het veld van SV Roeselare tegen KV Oostende. Genk-coach Peter Maes beseft hoe laat het is: “Money time!”. Voetbalbelgie.be ging naar de persbabbel.Van onze reporter in GenkVorige speeldag nam Genk afstand van Zulte Waregem, 2-0 werd het in de Cristal Arena. Pas na de rust begonnen de Limburgers te voetballen. “De manier waarop tegen Essevee was niet goed, zeker niet in de eerste helft”, stelt Peter Maes bij Voetbalbelgie.beZaterdag wacht een lastige verplaatsing tegen rechtstreekse concurrent…

Lees verder op Voetbal Belgie: Peter Maes over KV Oostende – Racing GenkLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer