Geraken Rafa en Engels fit voor de titelmatch? Preud’homme komt met het antwoord

Geraken Rafa en Engels fit voor de titelmatch? Preud’homme komt met het antwoord Foto: © photonews 13 mei 2016 17:33<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Club Brugge ontvangt zondag RSC Anderlecht voor een heel speciale wedstrijd. De voorbije dagen bleven enkele blauw-zwarte basispionnen aan de kant. Maar Michel Preud’homme heeft goed nieuws te melden. Vooral Bjorn Engels en Lior Refaelov waren de voorbije dagen de zorgenkinderen. Het duo stond vandaag echter op het trainingsveld. Met andere woorden: het duo is klaar voor de titelwedstrijd.Al bleef Michel Preud’homme voorzichtig. “Ik maak mijn definitieve…

Lees verder op Belgium Soccer: Geraken Rafa en Engels fit voor de titelmatch? Preud’homme komt met het antwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *