Goed nieuws bij Club: drie van de vijf zorgenkinderen staan alweer op het trainingsveld

Goed nieuws bij Club: drie van de vijf zorgenkinderen staan alweer op het trainingsveld Foto: © Photonews 12 mei 2016 17:38<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Club Brugge kent geen zorgenloze voorbereiding op het cruciale duel met Anderlecht van zondag. Gisteren moesten vijf belangrijke spelers de training missen, maar vandaag waren er dat nog slechts twee. Björn Engels en Jelle Vossen waren er gisteren niet bij door ziekte. Lior Refaelov, Thomas Meunier en Ruud Vormer haakten gisteren ook af door kleine blessures die verzorging nodig hadden. Maar vandaag zag het er al heel…

Lees verder op Belgium Soccer: Goed nieuws bij Club: drie van de vijf zorgenkinderen staan alweer op het trainingsveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *