Seizoen van Genk-verdediger zit erop door vervelende blessure

Seizoen van Genk-verdediger zit erop door vervelende blessure Foto: © photonews 11 mei 2016 15:09<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen van Timothy Castagne zit erop. De verdediger van Racing Genk ontwrichtte maandag zijn schouder op training en is daarmee een poosje uit roulatie. Castagne moet zes weken revalideren en dat betekent dus dat zijn seizoen erop zit. Hij mist dus nog de wedstrijden tegen Oostende, Anderlecht en AA Gent. Wel goed nieuws is dat hij niet geopereerd hoeft te worden en dus de voorbereiding op volgend seizoen gewoon met de groep…

Lees verder op Belgium Soccer: Seizoen van Genk-verdediger zit erop door vervelende blessure

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *