Moet Preud’homme zich zorgen maken? Vier toppers moeten training Club Brugge laten schieten

Moet Preud’homme zich zorgen maken? Vier toppers moeten training Club Brugge laten schieten Foto: © Photonews 11 mei 2016 13:15<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Club Brugge stoomt zich de komende dagen klaar voor d wedstrijd van het jaar tegen RSC Anderlecht. Als blauw-zwart wint, dan is het kampioen. Maar Vandaag konden vier kleppers niet deelnemen aan de training. Zo moesten Bjorn Engels en Jelle Vossen passen voor de training van woensdag. Beide heren moesten de oefensessie omwille van ziekte laten schieten. Abdoulay Diaby (buikspieren) verscheen wel op het appel. Hij trainde mee…

Lees verder op Belgium Soccer: Moet Preud’homme zich zorgen maken? Vier toppers moeten training Club Brugge laten schieten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.