EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Transfergekte bij KV Mechelen

Het belooft een drukke transferzomer te worden Achter de Kazerne. Na sportief directeur Olivier Renard trekt ook Jean-Franois Gillet naar Standard, als Catania meewerkt aan een vrije transfer. Ibrahima Ciss kan ook terug aan de slag bij de Rouches. Er dreigt nog meer volk te vertrekken.KV Mechelen gaat voor een grondige vernieuwing bij de doelmannen. Na het vertrek van Jean-Franois Gillet schuift Colin Coosemans geen rang op. De 23-jarige keeper mag weg. Hij zit al een tijd in de B-kern. Coosemans ligt wel nog tot midden 2018 onder contract. KV Mechelen zou dat contract willen…

Lees verder op Voetbal Belgie: Transfergekte bij KV Mechelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *