STVV-bestuur moet ogen openen

Promoveren naar eerste klasse, Club Brugge en Racing Genk onderuit halen op Stayen. Er mocht ‘hogerop’ gekeken worden. Na het vertrek van Yannick Ferrera viel de Truiense motor echter helemaal stil. Dat had niet alleen te maken met enkele uitgaande transfers. De sfeer in de kleedkamer raakte verziekt.Toen Rob Schoofs nog bij STVV speelde, liet hij zich meermaals horen. De jonge aanvoerder hekelde de gebrekkige mentaliteit van een aantal ploegmaten. Woorden die veel te weinig opgepikt werden door de beleidsmakers en de staf.Kliekjesvorming in de kleedkamer, te veel Spielerei en te weinig kampgeest. Nick Proschwitz…

Lees verder op Voetbal Belgie: STVV-bestuur moet ogen openen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *