RSC Anderlecht kan dit seizoen niet meer op Steven Defour rekenen

0040f Steven Defour moest zondagnamiddag in de thuismatch tegen Oostende (2-1) in de 64e minuut naar de kant met een blessure. ‘Na onderzoek blijkt dat de middenvelder een scheur heeft in de hamstrings. Defour mist hierdoor de laatste drie wedstrijden van het seizoen’, laat Anderlecht weten op zijn website. Paars-wit mist zijn patron dus in het slot van de competitie, te beginnen met de topper zondagnamiddag (15 mei) op het veld van Club Brugge. Als Anderlecht in Jan Breydel verliest, is Club kampioen. Anderlecht speelt in play-off 1 ook nog op het veld van KRC Genk…

Lees verder op Sportmagazine: RSC Anderlecht kan dit seizoen niet meer op Steven Defour rekenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *