Mitrovic, Frutos, Radzinski,… Wat bereikten de voorgangers van Okaka bij Anderlecht?

Mitrovic, Frutos, Radzinski,… Wat bereikten de voorgangers van Okaka bij Anderlecht? Foto: © photonews 10 mei 2016 21:07<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Anderlecht rekende dit seizoen vooral op Stefano Okaka om doelpunten te scoren. De Italiaan zit aan 15 goals in 34 competitiewedstrijden dit seizoen, een persoonlijk record. Wij haalden zijn voorgangers van onder het stof en bekeken hoe de vorige goaltjesdieven van de Mauves het in hun tijd deden. Aleksandar MitrovicDe onmiddellijke voorganger van Okaka was deze Servische beer. Hij kwam toe bij Sporting in 2013, het jaar dat hij 19 jaar werd, met het label…

Lees verder op Belgium Soccer: Mitrovic, Frutos, Radzinski,… Wat bereikten de voorgangers van Okaka bij Anderlecht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *