Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

Gueye niet naar Anderlecht of AA Gent

Volgens France Football kan Babacar Gueye in Belgi aan de slag. De Senegalese aanvaller speelt nu bij Troyes, de ex-club van Fabrice N’Sakala en Maxime Colin.Troyes staat pas op de laatste plaats in de Ligue 1 en zakt na een seizoen terug naar de tweede afdeling. Gueye kwam in elf wedstrijden slechts n keer tot scoren. Hij nam wel twee assists voor zijn rekening.De 21-jarige aanvaller kiest echter niet voor een Belgische club, en ook niet voor Sankt Pauli en Fortuna Dsseldorf.Babacar Gueye (1m90 en 84 kg.) heeft een…

Lees verder op Voetbal Belgie: Gueye niet naar Anderlecht of AA Gent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!