Gerkens geeft toe: “Heb Thibaut Courtois ooit kopstoot gegeven”

Gerkens geeft toe: Heb Thibaut Courtois ooit kopstoot gegeven Foto: © photonews 10 mei 2016 09:05<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Pieter Gerkens is een minzaam figuur. De middenvelder maakte in de eerste maanden van 2016 een sterke indruk bij STVV, maar in het verleden deed hij ook al andere dingen. Zo verkocht hij ooit een kopstoot aan Thibaut Courtois. “Maar het was om te lachen natuurlijk”, lacht Pieter Gerkens in Fan! bij de situatie. “We reden samen met een busje van Bilzen naar de training in Genk. Er werd dan wat geplayfight om…

Lees verder op Belgium Soccer: Gerkens geeft toe: “Heb Thibaut Courtois ooit kopstoot gegeven”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *