Deze scheidsrechter leidt Club – Anderlecht en krijgt zo de kans om afscheid te nemen in stijl

Deze scheidsrechter leidt Club – Anderlecht en krijgt zo de kans om afscheid te nemen in stijl Foto: © Photonews 10 mei 2016 12:33<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De absolute topper tussen Club Brugge en RSC Anderlecht wordt geleid door Johan Verbist. De scheidsrechter krijgt zo een ultiem afscheidsgeschenk. Hij stopt er na dit seizoen immers mee. De 50-jarige Johan Verbist hangt na het seizoen het fluitje aan de haak. Zondag kan hij in stijl afscheid nemen door Club Brugge en RSC Anderlecht in de blauw-zwarte titelmatch te fluiten. Maar dan zal…

Lees verder op Belgium Soccer: Deze scheidsrechter leidt Club – Anderlecht en krijgt zo de kans om afscheid te nemen in stijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *