Belgische topclubs blijven op talentenjacht

Niet alleen bij de profs vallen veel transfers te noteren. Het aantal overgangen in het jeugdvoetbal blijft stijgen. Veertienjarigen die aan de andere kant van het land gaan voetballen, dat is geen rariteit meer. De strijd voor de beste jeugdspelers woedt in alle hevigheid.Bij Racing Genk kunnen ze daar ook over meespreken. Enkele talenten zochten andere oorden op. “Er is een enorme concurrentie met de andere topclubs”, stelt jeugdcordinator Ronald Breughelmans bij TVL Sport. “Wij toonden aan dat je met jongeren resultaten kunt boeken. Andere clubs zijn ons voorbeeld gevolgd.””Wij doen geen speciale dingen…

Lees verder op Voetbal Belgie: Belgische topclubs blijven op talentenjacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *