Top&Flop: Joske was Top met hoofdletter T, Anderlecht in die eerste helft …

Top&Flop: Joske was Top met hoofdletter T, Anderlecht in die eerste helft … Foto: © photonews 09 mei 2016 18:05<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Alle goede (en slechte) dingen komen in drievoud. Hanne, Klaasje en Marthe zijn al eventjes de nieuwe K3, dus is dat ook meteen het afscheid van drie andere topmeiden. Wij blikken terug op de voorbije voetbalspeeldag en doen dat ook in drievoud. Al dan niet met luchtballonnen. TOPJoske, Joske, JoskeAls er een standbeeld kan worden gemaakt voor José Izquierdo, dan zeggen wij meteen: doen! Weergaloos, veel…

Lees verder op Belgium Soccer: Top&Flop: Joske was Top met hoofdletter T, Anderlecht in die eerste helft …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *