Racing Genk vreest opnieuw het ergste voor goudhaantje

Racing Genk vreest opnieuw het ergste voor goudhaantje 09 mei 2016 21:42<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Racing Genk gelooft weer in de derde plaats na een overwinning afgelopen weekend tegen Zulte Waregem. Maar de Limburgers zullen het tegen KV Oostende moeten doen zonder Timothy Castagne. De rechtsachter is juist terug uit blessure, maar pech blijft hem achtervolgen. Als de smurfen winnen tegen Oostende dan springen ze eventjes over Gent naar de derde plaats. Peter Maes zal op Schiervelde wel niet kunnen rekenen op Timothy Castagne. De belofte-international ontwrichtte op training zijn schouder,…

Lees verder op Belgium Soccer: Racing Genk vreest opnieuw het ergste voor goudhaantje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *