Milicevic baalt na zware nederlaag: “Maar het kon gemakkelijk 3-0 zijn aan de koffie”

Milicevic baalt na zware nederlaag: “Maar het kon gemakkelijk 3-0 zijn aan de koffie” Foto: © Photonews 09 mei 2016 11:11<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KAA Gent verloor gisteren op eigen veld met 1-4 van Club Brugge. En dat is extra opvallend na de sterke eerste helft van de landskampioen. Danijel Milicevic foetert dan ook. “Het was onze beste helft van het seizoen”, vertelt Danijel Milicevic met enige zin voor overdrijving. “Het is zo frustrerend om alles na de rust uit handen te geven. Het kon gemakkelijk 3-0 zijn aan de koffie, hé.”Nochtans was het de…

Lees verder op Belgium Soccer: Milicevic baalt na zware nederlaag: "Maar het kon gemakkelijk 3-0 zijn aan de koffie"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *