José Izquierdo bezorgt Club Brugge de toegevoegde waarde die een kampioen nodig heeft

1. José Izquierdo (Club Brugge) : bij momenten werkelijk ongrijpbaar door zijn snelheid en creatieve ingevingen. Kwelduivel voor de gehele Gentse ploeg. Zorgde als wervelwind van dienst voor de toegevoegde waarde die je als kampioen nodig hebt.2. Hans Vanaken (Club Brugge) : inventiviteit op de korte ruimte, groot loopvermogen, bewaarde goed het overzicht en liep perfect in op de voorzetten van Izquierdo. Scoorde en liet scoren. Het vertrek van Vázquez gaf hem vleugels.3. Filip Djuricic (Anderlecht): toonbeeld van de ommekeer van Anderlecht na de rust. Zette paars-wit op de rails tijdens zijn invalbeurt en had altijd een assist op…

Lees verder op Sportmagazine: José Izquierdo bezorgt Club Brugge de toegevoegde waarde die een kampioen nodig heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *