PO 1 wordt lijdensweg voor Zulte Waregem: “Elke nederlaag is een klap”

PO 1 wordt lijdensweg voor Zulte Waregem: “Elke nederlaag is een klap” Foto: © photonews 08 mei 2016 11:49<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Zulte Waregem blijft na 7 speeldagen in play-off 1 nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning. De nacompetitie begint stilaan op een lijdensweg te lijken voor Essevee. “Tegen Genk was het zoals het al zo vaak was in play-off 1. We voetbalden verdienstelijk, maar het leverde ons net niets op”, steekt Steve De Ridder van wal in een gesprek met Voetbalkrant. “In de eerste helft lieten we enkele kansen liggen….

Lees verder op Belgium Soccer: PO 1 wordt lijdensweg voor Zulte Waregem: "Elke nederlaag is een klap"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *