Dit was héél hoopgevend: “Suarez kan ons nog helpen de volgende weken”

Dit was hl hoopgevend: “Suarez kan ons nog helpen de volgende weken” Foto: © photonews 08 mei 2016 18:22<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. We dachten dat het niet meer ging gebeuren dit seizoen, Matias Suarez op een veld zien. Maar door de omstandigheden moest Besnik Hasi hem in de strijd werpen tegen Oostende. Een gok die loonde. Minuut 94 op zondagnamiddag in het Astridpark. Matias Suarez verstuurt een perfecte voorzet naar de tweede paal. Didier Ovono kan er zijn vingers niet tegenkrijgen en Stefano Okaka kopt de bal in het hoekje. De ontlading…

Lees verder op Belgium Soccer: Dit was héél hoopgevend: “Suarez kan ons nog helpen de volgende weken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *