EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Club Brugge droogt AA Gent af

Club Brugge kan volgende week voor de eerste keer in elf jaar de titel pakken. Blauw-zwart won eenvoudig van een makke landskampioen, het werd 1-4 in de Ghelamco Arena. AA Gent mag de titelambities volledig opbergen en moet mikken op de tweede plaats.Nochtans leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Buffalo’s. Zowel Kalifa Coulibaly als Laurent Depoitre startten in de basis. De twee Gentse torens werden bereikt met lange ballen, Club hapte naar adem.Op het halfuur legde Coulibaly de bal klaar met het hoofd voor Laurent Depoitre. Hij schoof de 1-0 voorbij Ludovic…

Lees verder op Voetbal Belgie: Club Brugge droogt AA Gent af

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *