Preud’homme houdt zelfs nu de druk af: “Gent moet winnen, ook met het oog op de strijd voor de tweede plaats”

Preud’homme houdt zelfs nu de druk af: “Gent moet winnen, ook met het oog op de strijd voor de tweede plaats” Foto: © Photonews 07 mei 2016 08:56<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Club Brugge gaat morgen op bezoek bij KAA Gent. Michel Preud’homme was blij als een kind toen blauw-zwart een weekje geleden de opdracht tegen KRC Genk tot een goed einde bracht. “Maar nu zijn de omstandigheden anders.” “Vorige week verwachtte alles en iedereen dat we de klus thuis tegen KRC Genk wel eventjes zouden klaren”, legt Michel Preud’homme uit. “Dat…

Lees verder op Belgium Soccer: Preud’homme houdt zelfs nu de druk af: "Gent moet winnen, ook met het oog op de strijd voor de tweede plaats"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *