Genks goudklompje mag Rode Duivels-droom opbergen: “Sorry, niet als ik bondscoach ben”

Genks goudklompje mag Rode Duivels-droom opbergen: “Sorry, niet als ik bondscoach ben” Foto: © Photonews 07 mei 2016 11:20<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De weelde bij de Rode Duivels was nooit groter dan vandaag. En elke dag komen er nieuwe sollicitaties bij. Zo liet Leon Bailey al eens verstaan ooit voor ons land te willen uitkomen. Maar van de Genkse Jamaicaan moet Marc Wilmots niet weten. Wat mij betreft heeft die jongen niets met België te maken”, aldus de bondscoach in HBvL. “Dus komt hij, zolang ik bondscoach ben, nooit in aanmerking…

Lees verder op Belgium Soccer: Genks goudklompje mag Rode Duivels-droom opbergen: "Sorry, niet als ik bondscoach ben"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.