Dit is waarom de meeste clubs en fans gruwelen van Eupen in eerste klasse

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Dit is waarom de meeste clubs en fans gruwelen van Eupen in eerste klasse Foto: Jordan Horwood 07 mei 2016 12:10<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Op de sociale media is er sinds gisterenavond een storm van gruwel opgedoken bij de supporters uit eerste klasse. Met het nieuws dat Eupen volgend seizoen in de Jupiler Pro League gaat spelen, weten ze immers al dat er hen een serieuze verplaatsing te wachten staat. En ja, ook de clubs zelf zullen niet blij zijn met een verplaatsing naar Eupen in het vooruitzich. Zonder verkeer hebben…

Lees verder op Belgium Soccer: Dit is waarom de meeste clubs en fans gruwelen van Eupen in eerste klasseLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer