EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Playoffs: Genk verslaat Zulte Waregem

00614 In een flauwe eerste helft was het lang wachten op doelgevaar. Vooral de thuisploeg stelde teleur en stapelde de slordigheden op. Zulte Waregem dreigde kort voor de pauze via Lepoint, maar diens kopbal werd door Bizot uit doel gehouden. Meteen daarna was Genk gevaarlijk langs Neeskens Kebano, die net naast besloot. Amper twee minuten na de pauze was het wel raak voor Kebano. Hij kopte een voorzet van Thomas Buffel tegen de netten.Pozuelo had vervolgens de 2-0 aan de schoen voor een gretig Genk maar stuitte op Bossut. Het bleek uitstel van executie want kort…

Lees verder op Sportmagazine: Playoffs: Genk verslaat Zulte Waregem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *