Maes met een pluim voor de supporters: “We hebben serieuze verplichtingen tegenover hen”

Maes met een pluim voor de supporters: “We hebben serieuze verplichtingen tegenover hen” Foto: © photonews 06 mei 2016 13:07<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De opperbeste sfeer in de Cristal Arena is weer helemaal terug. Na 2 moeilijke jaren en het mislopen van play-off 1 vorig seizoen, is elke wedstrijd opnieuw een feest in Genk. Voor aanvang van het seizoen liet het bestuur optekenen dat dé grote doelstelling was om opnieuw het enthousiasme van de tribunes te laten rollen. En daar zijn ze met glans in geslaagd. De Cristal Arena is dan niet helemaal…

Lees verder op Belgium Soccer: Maes met een pluim voor de supporters: "We hebben serieuze verplichtingen tegenover hen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *