Kontich haalt Wullaert en nog vier speelsters binnen

Kontich haalt Wullaert en nog vier speelsters binnen Foto: © Leo Stolck 06 mei 2016 14:55<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Kontich maakt werk van de toekomst. En daarbij heeft het nu al vijf speelsters aangetrokken voor volgend seizoen. En daar zijn ook een paar namen met toch wel wat ervaring bij op het hoogste niveau. Charlotte Andries komt na een jaartje Ladies Genk terug naar Kontich, Annelies Van Loock komt terug van de B-ploeg van Standard. Zij werd dit seizoen nog kampioen in eerste nationale.Met Yana Reichert (Heist) en Chiara Wielockx (Tienen)…

Lees verder op Belgium Soccer: Kontich haalt Wullaert en nog vier speelsters binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *