Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst bij UNIBET.BE!

‘Is Kara na één seizoen alweer weg bij Anderlecht? Deze club zit achter hem aan’

‘Is Kara na n seizoen alweer weg bij Anderlecht? Deze club zit achter hem aan’ Foto: © photonews 06 mei 2016 11:15<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Elke match eist Kara Mbodj wel de aandacht op. Ofwel heerst hij in het luchtruim en levert hij een ijzersterke prestatie af, ofwel laat hij zich op negatieve wijze opmerken. Dat de Senegalees zo vaak in de picture staat, hebben ook andere clubs opgemerkt. Hoewel Kara pas afgelopen zomer in het Astridpark neerstreek, toont een andere club alweer nadrukkelijke interesse in hem. Zo wil het Turkse…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Is Kara na één seizoen alweer weg bij Anderlecht? Deze club zit achter hem aan’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WOW! Eerste weddenschap? VERDUBBEL je winst BIJ UNIBET.BE!