Fans van Club Brugge dromen luidop: “Een titelwedstrijd tegen Anderlecht zou extra intens zijn”

Fans van Club Brugge dromen luidop: “Een titelwedstrijd tegen Anderlecht zou extra intens zijn” Foto: © Photonews 06 mei 2016 17:17<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De fans van Club Brugge hebben n datum met stip aangeduid in de agenda: zondag vijftien mei. De West-Vlamingen kunnen dan immers tegen uitgerekend RSC Anderlecht de titel pakken. We schreven het afgelopen zondag al na de overwinning van Club Brugge tegen KRC Genk. De blauw-zwarte spelers hebben al een ideaal scenario uitgeschreven. “Het zou fantastisch zijn om de titel tegen RSC Anderlecht te pakken.”…

Lees verder op Belgium Soccer: Fans van Club Brugge dromen luidop: "Een titelwedstrijd tegen Anderlecht zou extra intens zijn"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *