Ziekenboeg puilt uit, einde seizoen goalgetter Essevee

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ziekenboeg puilt uit, einde seizoen goalgetter Essevee Foto: © photonews 04 mei 2016 18:04<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Zulte Waregem trekt vrijdag naar Racing Genk. Het zal dat wel moeten doen zonder flink wat spelers, want de ziekenboeg van Essevee blijft uitpuilen. Al is er ook goed nieuws te melden van enkele troepen. Brebels, Storm, D’Haene, Aneke, Essikal, Brebels, Verstraeten zitten in dezelfde situatie als vorige week en zijn er dus ook de komende speeldagen zeker niet bij. “En DIallo heeft nog wat last van de adductoren met een pubaglei. Afwachten wanneer…

Lees verder op Belgium Soccer: Ziekenboeg puilt uit, einde seizoen goalgetter EsseveeLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer