Simons komt terug op ‘de frietjesanekdote’: “Je kan me ‘s avonds nog lopend en in jeans tegenkomen”

Simons komt terug op ‘de frietjesanekdote’: “Je kan me ‘s avonds nog lopend en in jeans tegenkomen” Foto: © Photonews 04 mei 2016 10:07<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Timmy Simons staat op het punt om Club Brugge eindelijk nog eens aan een landstitel te helpen. De aanvoerder is 39, maar door zijn ongelooflijke mentaliteit en zelfdiscipline nog steeds een voortrekker. Wat was dat nu weer na het eten van een portie frietjes? “Ik heb ook gelezen dat ik na een portie frietjes op restaurant naar huis loop”, lacht Timmy Simons als we hem met…

Lees verder op Belgium Soccer: Simons komt terug op ‘de frietjesanekdote’: "Je kan me ‘s avonds nog lopend en in jeans tegenkomen"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *