Preud’homme voorspelde het vorig jaar al, maar krijgt pas nu écht gelijk

Preudhomme voorspelde het vorig jaar al, maar krijgt pas nu cht gelijk Foto: © photonews 04 mei 2016 08:23<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Club Brugge prijkt met nog vier speeldagen voor de boeg bovenaan de ranglijst in de Jupiler Pro League. Het gevaar komt bij Club Brugge van overal, maar afgelopen weekend sprong Jos Izquierdo er toch wel uit. De Colombiaan deed KRC Genk meer dan één keer pijn en groeit echt wel naar zijn beste vorm toe. En dat terwijl hij vorig seizoen een flinke dip kende tijdens de play-offs. Nochtans…

Lees verder op Belgium Soccer: Preud’homme voorspelde het vorig jaar al, maar krijgt pas nu écht gelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *