Genk krijgt optater en moet opletten voor Oostende: “Dat is altijd ons doel geweest”

Genk krijgt optater en moet opletten voor Oostende: Dat is altijd ons doel geweest Foto: © photonews 04 mei 2016 17:32<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Racing Genk kreeg een ferme optater in Jan Breydel tegen een sterker Club Brugge. En dus lijken de Limburgers plots meer met naar beneden naar boven kijken te moeten bezig zijn. Ach, plots waren we titelfavoriet ook al moesten we nog veel achterstand inhalen, relativeerde Peter Maes. De situatie is opnieuw gekeerd wat betreft Racing Genk: “Enkele weken terug waren we plots titelfavoriet toen we aan onze…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk krijgt optater en moet opletten voor Oostende: “Dat is altijd ons doel geweest”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *