Genk heeft mondeling akkoord met de club waar Schrijvers volgend seizoen zal spelen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Genk heeft mondeling akkoord met de club waar Schrijvers volgend seizoen zal spelen Foto: © Photonews 04 mei 2016 13:11<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Siebe Schrijvers kende bij Waasland-Beveren een prima tweede helft van het seizoen, maar het was de voorbije dagen nog niet helemaal duidelijk waar de jonge aanvaller volgend jaar zou spelen. Al heeft KRC Genk de knoop (zo goed als) doorgehakt. Sport/Voetbalmagazine weet namelijk dat Genk een mondeling akkoord heeft met… Waasland-Beveren. De Leeuwen willen Schrijvers heel graag nog een jaar huren en Genk is van mening…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk heeft mondeling akkoord met de club waar Schrijvers volgend seizoen zal spelenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer