KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Van der Elst kent probleem van KRC Genk

De derde plaats is het hoogst haalbare voor Racing Genk. Na nederlagen tegen Club Brugge en AA Gent moet het zich vrijdag in de Cristal Arena herpakken, dan komt Zulte Waregem op bezoek. Analist en trainer Franky Van der Elst weet wat de Mijnenclub mist om de aansluiting te maken met de topploegen. “Ik mis nog twee zaken”, stelt Van der Elst in Het Belang van Limburg. “Een, ze moeten hun momenten leren nemen en, twee, ze moeten regelmatiger worden.””In Anderlecht gingen ze goed van start en verdwenen ze nadien uit de match. Idem dito…

Lees verder op Voetbal Belgie: Van der Elst kent probleem van KRC Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *