Onderzoek wijst het uit: Club Brugge kan de titel (bijna) niet meer verspelen en heeft ongezien veel kans om kampioen te worden

Onderzoek wijst het uit: Club Brugge kan de titel (bijna) niet meer verspelen en heeft ongezien veel kans om kampioen te worden Foto: © Photonews 03 mei 2016 08:11<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Club Brugge staat op vier speeldagen van het eind nog steeds aan de leiding in de Jupiler Pro League. Blauw-zwart is d te kloppen ploeg, zo blijkt ook uit een uitgebreide analyse door een expert van de KU Leuven. Club Brugge maakt namelijk 88,7% kans op de titel. Op papier is de kans dus ontzettend klein dat het alsnog…

Lees verder op Belgium Soccer: Onderzoek wijst het uit: Club Brugge kan de titel (bijna) niet meer verspelen en heeft ongezien veel kans om kampioen te worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *