Genk staat voor een erg zware keuze: serieuze gok wagen, of topper kwijtspelen

Genk staat voor een erg zware keuze: serieuze gok wagen, of topper kwijtspelen Foto: © Photonews 03 mei 2016 16:20<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Brute pech voor KRC Genk en meer bepaald Ruslan Malinovskyi. De Oekrainse middenvelder staat zeker een half jaar langs de kant, nadat hij in de wedstrijd tegen Club Brugge de voorste kruisband van zijn linkerknie afscheurde. Een drama, maar hoe zit het met de toekomst van Malinovskyi? Genk huurt de speler namelijk tot het einde van het seizoen van Shakhtar Donetsk. De Limburgers bemachtigden eveneens een aankoopoptie, maar…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk staat voor een erg zware keuze: serieuze gok wagen, of topper kwijtspelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *