‘De rede waarom Carrasco vroegtijdig vertrok bij Racing Genk’

‘De rede waarom Carrasco vroegtijdig vertrok bij Racing Genk’ 03 mei 2016 15:08<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Yannick Carrasco is uitgegroeid tot een ware ster bij Atltico Madrid. Zijn jeugd bracht hij door bij Racing Genk. Mathias Schils voormalige ploegmaat van Carrasco denkt te weten waarom hij vroegtijdig is vertrokken bij de Limburgers. Van 2005 tot 2010 speelde Yannick Carrasco in de kleuren van Racing Genk. Mathias Schils speelt nu bij STVV, maar was ploegmaat van Carrasco in zijn tijden bij Genk. “Je zag toen al dat hij iets speciaal had”, zegt Schils in een…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘De rede waarom Carrasco vroegtijdig vertrok bij Racing Genk’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *