Preud’homme: Doen in plaats van dromen

Club Brugge staat na de zege tegen Racing Genk weer een stap dichter bij de landstitel. Blauw-zwart is kampioen als het zijn twee resterende thuiswedstrijden tegen KV Oostende en Anderlecht wint.”Maar je moet ze nog winnen”, zei trainer Michel Preud’homme in Het Laatste Nieuws. Naast thuiswedstrijden tegen KV Oostende en aartsrivaal RSC Anderlecht, zijn er ook nog twee verplaatsingen met AA Gent en Zulte Waregem.”In dezelfde vier wedstrijden in de reguliere competitie pakten we slechts drie op twaalf. We moeten gefocust blijven op de twintig punten die we hadden vooropgesteld. Voetbal is niet…

Lees verder op Voetbal Belgie: Preud’homme: Doen in plaats van dromen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *