Ex-scheidsrechter stelt zich vragen

Vier spelers die buitenspel staan. Het afgelopen weekend werd een doelpunt goedgekeurd waarbij drie spelers offside stonden. Stphane Breda kijkt met een bedenkelijke blik toe.Anderlecht versloeg AA Gent met 2-0. Het doelpunt van Kara Mbodj had echter afgekeurd moeten worden. “Het is verbazingwekkend dat Kara dit weekend nog mocht meespelen bij Anderlecht. Na de charge op Akpala vorige week had hij eigenlijk al geschorst moeten zijn”, zegt Stphane Breda in Sudpresse. Kara scoorde na flagrant buitenspel. De lijnrechter stond nochtans goed geplaatst. Liefst drie spelers van Anderlecht liepen achter de Gentse verdedigers.”Dat…

Lees verder op Voetbal Belgie: Ex-scheidsrechter stelt zich vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *