En toen waren ze nog met twee… Preud’homme, Hasi én Cossey over de titelstrijd

En toen waren ze nog met twee… Preud’homme, Hasi n Cossey over de titelstrijd Foto: © Photonews 02 mei 2016 12:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. En toen waren ze nog met twee… KAA Gent lijkt uitgeteld in de titelstrijd, Club Brugge en RSC Anderlecht moeten onder elkaar uitmaken wie de gouden plak zal veroveren. Wat hebben de coaches daarover te zeggen? Eventjes een belangrijke noot: afgelopen vrijdag waren Michel Preud’homme, Besnik Hasi en Hein Vanhaezebrouck heel duidelijk. Indien Club Brugge wint van KRC Genk… “Dan is het voorbij voor de verliezer van RSC Anderlecht…

Lees verder op Belgium Soccer: En toen waren ze nog met twee… Preud’homme, Hasi én Cossey over de titelstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *