Antwerp-verdediger balt de vuist: “Eén ding is gebleken: Antwerp is waanzin, het graafste in België!”

Antwerp-verdediger balt de vuist: “En ding is gebleken: Antwerp is waanzin, het graafste in Belgi!” Foto: © Photonews 02 mei 2016 12:13<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Dimitri Daeseleire gaf afgelopen zaterdag tot de laatste minuut alle energie dat in zijn lichaam zat, maar ook de flankverdediger slaagde er niet in om nog een gaatje te vinden in de Eupense muur. “Het voelt als een drama aan.” Hét probleem van Antwerp FC kwam gisteren nog maar eens pijnlijk aan de oppervlakte. Achteraan staat het blok er, maar de Great Old kon geen…

Lees verder op Belgium Soccer: Antwerp-verdediger balt de vuist: “Eén ding is gebleken: Antwerp is waanzin, het graafste in België!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *