John Degenkolb tevreden na eerste wedstrijd van het seizoen

John Degenkolb (Giant-Alpecin) reed zondag met de Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt (cat. 1.BC) zijn eerste wedstrijd van het seizoen. “De steun van de fans vandaag was fantastisch”, aldus de Duitser, die drie maanden geleden werd aangereden op trainingsstage in Spanje. De 55e editie van de Rund um den Finanzplatz stond in het teken van de terugkeer van Degenkolb. De 27-jarige Duitser werd op 23 januari samen met zes ploegmaats aangereden tijdens training. De averij was groot. Degenkolb had een reeks snijwonden, brak zijn voorarm en verloor bijna zijn wijsvinger. Na ruim drie maanden…

Lees verder op Gazet van Antwerpen: John Degenkolb tevreden na eerste wedstrijd van het seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *