Club Brugge wint vlot van Racing Genk

Competitieleider Club Brugge heeft in eigen huis de drie punten thuis kunnen houden tegen Racing Genk. Blauw-zwart won vlot met 3-1. De Bruggelingen behouden zo hun voorsprong van drie punten op eerste achtervolger Anderlecht.Na een aangenaam wedstrijdbegin met kansen voor beide ploegen, kwam Club Brugge na 21 minuten spelen op voorsprong. Verdediger Stefano Denswil schoot van dichtbij voorbij een kansloze Marco Bizot.Vlak voor rust verdubbelde Ruud Vormer de score voor blauw-zwart. Abdoulay Diaby legde in de zestien achteruit voor de Nederlandse middenvelder die de bal staalhard voorbij zijn landgenoot knalde: 2-0.Racing Genk zag na rust…

Lees verder op Voetbal Belgie: Club Brugge wint vlot van Racing Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *