EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Selectie Club Brugge – KRC Genk

Club Brugge kan zondag een belangrijke stap richting de dertiende landstitel zetten. Blauw-zwart doet het uitstekend in eigen huis. Of dat ook tegen Racing Genk lukt, moet nog blijken. Michel Preud’homme maakte zijn selectie van 22 spelers bekend.De Bruggelingen werkten zaterdag nog een tactische training af. Doelmannen: Ludovic Butelle, Sbastien BruzzeseVerdedigers: Thomas Meunier, Davy De fauw, Dion Cools, Brandon Mechele, Bjorn Engels, Stefano Denswil, Laurens De BockMiddenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Ruud Vormer, Hans Vanaken, Sander Coopman, Felipe GedozAanvallers: Lior Refaelov, Tuur Dierckx, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen, Wesley Moraes, Leandro Pereira, Jos IzquierdoBernie…

Lees verder op Voetbal Belgie: Selectie Club Brugge – KRC Genk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *