EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Peter Maes over Club Brugge – Genk

Racing Genk gaat na de nederlaag tegen landskampioen AA Gent op puntenjacht in het Jan Breydelstadion op bezoek bij leider Club Brugge. Voetbalbelgie.be ging luisteren naar de persbabbel van Genk-trainer Peter Maes.Racing Genk sloot de heenronde van play-off 1 af met een pijnlijke thuisnederlaag tegen landskampioen AA Gent. “Twee dagen lang hebben de spelers nodig gehad om die nederlaag een plaats te kunnen geven. We zijn nu vijf wedstrijden ver en we hebben er drie gewonnen en twee verloren, tegen Anderlecht moesten we niet verliezen en tegen AA Gent is het spijtig…

Lees verder op Voetbal Belgie: Peter Maes over Club Brugge – Genk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *