EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Bailey naar de Premier League?

Leon Bailey is n van de goudhaantjes in de Jupiler Pro League. De 18-jarige Jamaicaan speelde al dertig wedstrijden voor KRC Genk en wist daarin vijf keer te scoren. De snelle flankspeler kan op interesse rekenen van enkele Engelse topclubs.Het jonge talent van de Limburgers valt vooral op met zijn snelheid en techniek en dat is ook opgevallen in het buitenland. Zowel Chelsea als Leicester City zouden volgens Het Laatste Nieuws interesse tonen in Bailey. Vreemd kan je die interesse niet noemen want beide clubs hebben nauwe banden met de Isralir Pini Zahavi. De makelaar…

Lees verder op Voetbal Belgie: Bailey naar de Premier League?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *