EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

10 miljoen euro voor Kums?

De transferperiode begint pas in juli, maar de transfermolen draait al op volle toeren. Bij AA Gent zullen ze mogelijk afscheid moeten nemen van enkele sterkhouders. Sven Kums staat in de belangstelling van een Italiaanse topclub.Napoli zou de Gouden Schoen maar wat graag willen aantrekken. De 28-jarige middenvelder werd al meerdere keren gescout door de club van Dries Mertens en telkens kreeg de kapitein van de Buffalo’s een positief rapport. Een transfer dringt zich op.Volgens Het Laatste Nieuws is AA Gent niet zomaar bereid om mee te werken aan een transfer. De Buffalo’s vragen minstens…

Lees verder op Voetbal Belgie: 10 miljoen euro voor Kums?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *